مهاجرت

مهاجرت به دانمارک ✈️ + شرایط و هزینه ها در سال 2024

کشور دانمارک کشوری کوچک با جمعیت ۷/۵ میلیون نفری، اما توسعه یافته با اقتصادی قدرتمند در شمال اروپا و جزو کشورهای حوزه اسکاندیناوی است. به دلیل داشتن ویژگی‌های متمایزی همچون: ثبات اقتصادی، سیستم خدماتی، درمانی و آموزشی با کیفیت، فرصت‌های شغلی و بازار کار پویا، درآمد بسیار بالا، نرخ بالای امید به زندگی، طبیعت و مناظر بکر، آزادی اجتماعی و رفاه بالا یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شینگن است که تب مهاجرت به دانمارک در میان جمعیت متقاضیان بسیار تند و داغ است.
فرصت‌ها و امنیت شغلی بالا، دانشگاه‌های سطح عالی، استانداردهای زندگی بالا، برخورداری از پاسپورت قدرتمند و امکان سفر به ۲۶ کشور حوزه شینگن از جمله پرتقال، آلمان، فرانسه و اسپانیا بدون ویزا باعث شده در میان جمعیت ۸۰۰ هزار نفری مهاجران، سهم ایرانیان ۲۲۰۰۰ نفر باشد. دانمارک رتبه ۱ جهان را از نظر کمترین اختلاف طبقاتی در میان مردم خود دارد و علی رغم پادشاهی بودن سیستم این کشور، مردم آن شادترین و مرفه‌ترین جوامع در جهان هستند. اگر علاقمند به مهاجرت و اخذ تابعیت کشوری جذاب، مرفه، پیشرفته و با اقتصادی کارآمد هستید، می‌توانید از طریق مسیرهای مهاجرتی متنوع کشور دانمارک در قاره سبز را انتخاب کنید

مهاجرت به دانمارک

مسیرهای مهاجرت به دانمارک

مسلماً استانداردهای بالای زندگی و شرایط کاری ایده آل با درآمدهای چشمگیر باعث شده دانمارک به عنوان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا مزایای فوق العاده‌ای برای متقاضیان مهاجر داشته باشد. کشور دانمارک سرزمینی مهاجر پذیر است که علی رغم وسعت کوچک نیازمند نیروی کار متعدد بوده لذا از سیاست‌های مهاجرت منعطفانه‌ای در این خصوص برای جذب مهاجران متخصص، تحصیل کرده، سرمایه‌گذار با تمکن مالی استفاده کرده و در راستای پیشرفت هرچه بیشتر سرزمین خود به کار می‌بندد. مسیرهای مهاجرت به دانمارک متنوع بوده و عبارتند از ؛

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت از طریق ازدواج

⦁ مهاجرت از طریق پناهندگی

⦁ مهاجرت افراد هنرمند، ورزشکار و مشاغل پزشکی

شرایط و ضوابط برای هر کدام از مسیرهای مهاجرتی متنوع بوده و بر حسب توانمندی‌ها و شرایط شخصی افراد تعریف می‌شود. با توجه به متفاوت و مجزا بودن قوانین حقوقی ایران و دانمارک علی الخصوص در حوزه امور مهاجرتی و تغییرات سالانه این ضوابط، مسلماً بهره‌گیری از مشاوره‌های تخصصی بهترین وکیل مهاجرت به دانمارک می‌تواند تاثیرگذار باشد. وکیل ایرانی در دانمارک به دلیل داشتن تخصص بالا در رابطه با حقوق تجارت، تسلط کافی به امور مهاجرتی و قوانین کیفری و اشراف کامل به فرایندهای اداری می‌تواند از شکست متقاضیان در مسیر مهاجرت جلوگیری کرده و این فرایند را با چالش کمتر و موفقیت سریعتری به انجام برساند. در بخش زیر به دو مورد از مسیرهای پرطرفدار به طور مفصل می‌پردازیم.

مسیرهای مهاجرت به دانمارک

⦁ مهاجرت تحصیلی به دانمارک: : مهاجرت تحصیلی از متداول‌ترین روش‌های ورود به دانمارک و اخذ اقامت آن است. افراد می‌توانند علاوه بر تحصیل در دانشگاه‌های فوق‌العاده این کشور در فرجه‌های تعطیلات بدون ویزا به کشورهای حوزه شینگن سفر آزادانه داشته و پیش از فارغ التحصیلی با اخذ ویزای کار و اشتغال با اجازه اقامت ۲ تا ۳ سال و پیدا کردن کار دائمی، نسبت به اخذ تابعیت و اقامت دائم اقدام کنند. از جمله مهم‌ترین شرایط و مدارک برای ویزای تحصیلی عبارتند از:

⦁ داشتن بورسیه تحصیلی

⦁ رزومه و مدارک تحصیلی پ ریز نمرات

⦁ گواهی عدم سوء پیشینه

⦁ بیمه درمانی بین المللی

⦁ رسید پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری

⦁ فرم درخواست تکمیل و امضا شده

⦁ تمکن مالی بانکی

⦁ انگیزه نامه

⦁ مدرک زبان بین المللی

⦁ پژوهش یا نمونه کار مرتبط با تحصیل

⦁ اصل و کپی پاسپورت معتبر و مدت‌دار

⦁ مدارک شناسایی و هویتی

⦁ مهاجرت کاری: مهاجرت کاری از دیگر روش‌های اخذ ویزای دانمارک است که افراد می‌توانند با توجه به نرخ بیکاری کم و درآمد بالا بر حسب مهارت کاری، تخصص و میزان سابقه مرتبط با کمک روش‌های اخذ جاب آور یا پیشنهاد شغلی ویزای شینگن را درخواست کنند.

لذا داشتن تخصص و دعوتنامه از کارفرمای شهروند دانمارک بسیار مهم بوده و همچنین افراد باید دارای نامه تمکن مالی، ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، گواهی عدم سوء پیشینه، گواهی سلامت و ترجمه رزومه و سوابق کاری مرتبط با شغل مورد نظر باشند . کما اینکه ویزای کاری دانمارک به ۳ دسته زیر تقسیم بندی می‌شود؛

⦁ مجوز کار Fast-Track Scheme: با کمک این مجوز افراد ماهر و متخصص برای اشتغال و زندگی در این کشور تنها با داشتن دعوتنامه شغلی می‌توانند از سریع‌ترین روش اقدام کنند. زیرا کارفرمای اروپایی به عنوان شهروند تمامی مراحل جاب آفر، مهاجرت و ویزای این کشور را برای متقاضی انجام می‌دهد.

⦁ مجوز کار Positive List: این نوع ویزا مختص مشاغلی است که دولت دانمارک در آن زمینه با کمبود نیرو مواجه است لذا متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وب سایت اداره کار و شهروندی دانمارک از لیست مشاغل باخبر شده و در صورت داشتن تخصص و رزومه کاری نسبت به ثبت نام آن اقدام کند.

⦁ ویزای بیزینس: این ویزای کاری کوتاه مدت و تجاری است که افراد می‌توانند در یک بازه‌ی زمانی ۱۸۰ روزه حداکثر ۹۰ روز از آن استفاده کرده و پس از ۵ سال تمدید کارت اقامت، برای کارت اقامت اروپا اقدام کرده و پس از ۳ تا ۵ سال در اختیار داشتن کارت اقامت دائم، پاسپورت و حق شهروندی دانمارک را درخواست کنند.

شرایط مهاجرت به دانمارک

مسلماً هر مسیر مهاجرتی تابعی از ضوابط، شرایط و مدارک مورد نیاز است که متقاضیان باید بر حسب روش انتخابی و نوع ویزای درخواستی این شرایط را مهیا کنند. لذا به طور کلی شرایط زیر برای روش‌های مهاجرتی اعمال می‌شود.

⦁ برخورداری از گذرنامه و پاسپورت معتبر مدت‌دار ۶ ماهه

⦁ برخورداری از سلامت کامل، عدم بیماری خطرناک و عفونی و ارائه گواهی

⦁ اثبات تمکن مالی با ارائه گردش حساب بانکی جهت تامین هزینه‌های زندگی، تحصیلی و …

⦁ تسلط به زبان انگلیسی و دانمارکی در حد معقول برای گذران زندگی و کار

⦁ عدم سوء سابقه

⦁ داشتن بیزینس پلن و هزینه مورد نظر برای سرمایه‌گذاری، کارآفرینی یا خرید ملک

⦁ ازدواج با شهروند دانمارکی و ارائه اسناد ثبتی برای مهاجرت از طریق ازدواج

⦁ برخورداری هر دو یا یکی از والدین از تابعیت و شهروندی برای مهاجرت از طریق تولد

⦁ داشتن دعوتنامه شغلی از کارفرمای دانمارکی برای مهاجرت کاری

⦁ داشتن تخصص، مهارت و سابقه کاری مرتبط برای ویزای کاری

⦁ برخورداری از بازه سنی مناسب برای تحصیل یا کار

شرایط مهاجرت به دانمارک

مزایا و معایب مهاجرت به دانمارک

دانمارک کشوری جذاب و زیبا و چهار فصل است که از شمال با امواج دریاهای بالتیک احاطه شده، از جنوب با آلمان مرز خشکی و از طریق پل با کشور سوئد همسایگی دارد. این کشور یکی از موفق‌ترین و قدرتمندترین کشورها از نظر اقتصاد در سطح جهان بوده و امنیت شغلی و درآمدهای بالا باعث تعادل بسیار چشمگیری بین کار، رفاه و تفریح مردم شده تا از مفرح‌ترین کشورهای جهان شناخته شوند. لذا متقاضیان که دانمارک را به عنوان مقصد مهاجرتی انتخاب می‌کنند باید بر مزایا و معایب مهاجرتی آن واقف باشند. در این بخش به هر دو این فاکتورها به طور مجزا جهت آگاهی بیشتر کاربران اشاره می‌شود.

⦁ تعادل بالا بین کار و زندگی با میزان روزهای تعطیل بالا و مدت زمان کار کم

⦁ مزایای متعدد از نظر اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به دلیل عضویت دانمارک در اتحادیه اروپا و پیمان شینگن

⦁ برخورداری از پاسپورتی قدرتمند، با ارزش بالا به دلیل اجازه سفر بدون ویزا به ۲۶ کشور عضو شینگن و اتحادیه اروپا

⦁ امکان تحصیلات رایگان تا کمتر و بالاتر از سطحk12

⦁ امکان تحصیل رایگان در کالج‌های آموزشی

⦁ نرخ جرم و جنایت بسیار پایین و امنیت اجتماعی بالا

⦁ فراوانی خدمات حمل و نقل و داشتن خدمات بهداشتی و درمان عمومی با کیفیت

⦁ رتبه یک جهان در کمترین سطح تفاوت طبقاتی بین قشرهای مختلف

⦁ وجود کمترین میزان فساد اجتماعی، اداری بدون بروکراسی

⦁ امکان تحصیل رایگان زبان دانمارکی برای دانشجویان و متقاضیان بین‌المللی

⦁ برابری جنسیتی

⦁ همسایگی با کشورهای سوئد، آلمان، ایتالیا و اسپانیا و برخورداری از خط آهن حمل و نقل راحت و ساده به شهرهای اروپایی

⦁ موقعیت مکانی و طبیعتی بسیار بک

⦁ برابری برای همه و امکان برخورداری تمامی قشرها علی الخصوص کارگران از خدمات متنوع برای ارتقاء سطح زندگی

⦁ شادترین مردم جهان

معایب مهاجرت به دانمارک

⦁ یادگیری زبان دانمارکی: شاید بتوان گفت یکی از معایب مهاجرت به دانمارک یادگیری زبان دانمارکی است. البته یادگیری این زبان برای انگلیسی زبانان بسیار راحت بوده و به عنوان زبان‌های سطح ۱ دسته بندی می‌شود. اما برای اتباع خارجی غیر انگلیسی زبان به دلیل اینکه بخش وسیعی از مردم به زبان انگلیسی تکلم نمی‌کند سخت بوده و به دلیل کاهش مهارت انگلیسی باید زبان اصلی این کشور یادگیری شود.

⦁ زمستان های تاریک و بارانی: زمستان در بخش‌های از دانمارک مانند سیاتل یا امتداد آلاسکا تاریک، سرد و مرطوب بوده لذا به دلیل میانگین دمای ۳۲ درجه فارنهایت و بارندگی زیاد در در ماه به دلیل ترکیب باران و سرما زمستان‌ها روزها تاریک، کوتاه، دلگیر و سرد است. لذا افراد باید خود را با این شرایط جهت کار و اشتغال و برخورداری از مزایای فوق العاده این کشور وفق دهند.

⦁ هزینه زندگی گران: مسلماً کشوری با سطح استانداردهای بالا، خدمات رفاهی و تفریحی متنوع و حمل و نقل و دانشگاه‌های باکیفیت، هزینه‌های زندگی بالایی دارد که دانمارک را به پنجمین مکان گران قیمت برای زندگی در جهان تبدیل کرده است. لذا درآمدهای سالانه بالا، نرخ تورم پایین و مالیات‌های کم باعث تعادل هزینه‌های زندگی و درآمد شده و تا حدودی می‌توان این هزینه‌ها را مدیریت کرد.

قوانین اخذ اقامت دائم و تابعیت دانمارک

در این نوشتار مسیرهای مهاجرتی متنوع جهت اخذ پاسپورت و تابعیت دانمارک ذکر شد لذا برای دستیابی به تابعیت و اقامت دائم باید هر شخص سال‌های مشخص شده نسبت به روش مهاجرت درخواستی را پشت سر گذاشته و پس از کسب اقامت دائم نسبت به کسب شهروندی اقدام کند.

⦁ اصولا در بسیاری از موارد افراد می‌توانند پس از ۹ سال زندگی متوالی در این کشور برای تابعیت درخواست دهند.

⦁ لذا این پروسه زمانی می‌تواند برای افرادی که از طریق ازدواج با شهروند دانمارکی اقدام کرده‌اند یا قبل از رسیدن به سن قانونی در مدارس این کشور تحصیل کرده‌اند کوتاه‌تر باشد.

⦁ لازم به ذکر است که افرادی که دارای بدهی عمومی پرداخت نشده قبل از سررسید یا دارای سوابق زندان هستند، نمی‌توانند درخواست تابعیت کنند.

⦁ افراد باید توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی خود را داشته و ثابت کنند در یک سال گذشته هیچگونه دریافت هزینه از دولت دانمارک نداشته‌اند

⦁ طبق قوانین دولت دانمارک به جز در مواقع خاص مانند متولد شدن با دو تابعیت و ازدواج با یک دانمارکی، افراد نمی‌توانند تابعیت قبلی داشته باشند و موظف به باطل کردن تابعیت قبلی خود هستند.

مدارک مورد نظر برای مهاجرت به دانمارک

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به دانمارک برای اتباع خارجی در مقایسه با مهاجران جزو اتحادیه اروپا متفاوت و کمی دشوار است. مهاجرین علاوه بر برخورداری از گذرنامه معتبر، امکان حضور بیش از ۳ ماه بدون ویزا در دانمارک را ندارند. لذا مهاجرت کاری و تحصیلی متداول‌ترین روش‌های اقدامی برای اخذ ویزا و ورود به خاک دانمارک است. از جمله مدارک اولیه و مشابهی که برای کلیه روش‌های مهاجرتی افراد ملزم به ارائه آن هستند عبارتند از؛

⦁ پاسپورت معتبر سه ماهه

⦁ ارائه مدارک مالی مانند اثبات تمکن و توانایی مالی برای گذران زندگی و پرداخت هزینه‌ها

⦁ سلامت جسمی

⦁ گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

⦁ ارائه مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت

⦁ عکس سه در چهار بیومتریک

⦁ بیمه مسافرتی

بلیط مسافرتی

⦁ رسید پرداخت هزینه‌های مهاجرتی و اخذ ویزا

⦁ تکمیل فرم‌های مربوط به ویزای درخواستی

⦁ مدارک تحصیلی ترجمه شده

⦁ مدرک زبان( بسته به روش مهاجرتی)

مدارک مورد نظر برای مهاجرت به دانمارک

کلام آخر

با توجه به صورت پذیرفتن مهاجرت به دانمارک از مسیرهای متنوع افراد باید منطقی ترین روش متناسب با شرایط شخصی، مهارتی و توانایی مالی خود را انتخاب کنند. با این ترفند از سریع‌ترین و مطمئن‌ترین مسیر اخذ اقامت و دریافت تابعیت این کشور سرسبز و پیشرفته اروپایی تجربه کرده و می‌توانند با کمک مشاغل امن و پر درآمد از استانداردهای بالای زندگی برای خود و خانواده خود بهره‌مند شوند. در این مسیر مطمئن‌ترین و معقولانه‌ترین گزینه ارتباط و تعامل با بهترین وکیل مهاجرت به دانمارک است که با تخصص و اشراف کامل به قوانین مسیر مهاجرتی شما را تسهیل می‌کند.

5/5 - (1 امتیاز)

عظیمه غلامی

عظیمه غلامی کارشناس تولید محتوا سئو شده با ۳ سال سابقه کار نویسندگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا